(Inline Vent) filters voor lucht / gassen

M-filter biedt een range aan luchtfiltratie producten van hydrofoob PTFE membraam. Deze filters zijn gevalideerd voor absolute bacteriële retentie en warmtebestendigheid en zijn ideaal voor steriele filtratie en lucht- en gasverwijdering.

De hydrofobe natuur van het PTFE membraam laat een efficiënte stroming van lucht/gas door zelfs wanneer aanhangend vocht het filter bevochtigd en de luchtstroom beperkt.

Deze filters zijn gevalideerd voor microbiële retentie door vloeibare bacteriële oefening overeenkomstig met ASTM F838-05 om een hogere mate van steriele zekerheid te bewerkstelligen onder erg vochtige omstandigheden voor kritische applicaties zoals bioreactoren en biofermentoren.

M-filter membraam filtercapsules zijn ontworpen met een lange levensduur en zijn geschikt voor verscheidene applicaties zoals steriele ontluchting van kweekvaten, bioreactoren, incubatoren en het autoclaven en steriliseren van lucht / gas voor de fermentoren en bioreactoren.

Bijzonderheden
  • - Hoge debieten
  • - Hoge hittebestendigheid
  • - Gelast (Geen lijm)
  • - Licht van gewicht en zelfdragend
  • - 100% integriteit getest
  • - Total traceerbaarheid: Unieke markering op elk filter
Eigenschappen Soort Diameter Applicaties
PTFE Inline Vent Filters Hydrofobisch Aseptivent TF 25mm
37mm
50mm
Ontluchten en steriele lucht filtratie voor kleine bioreactoren en fermentoren
PTFE Membrane Capsule Filters Hydrofobisch Aseptivent TF 1 Inch Ontluchting voor autoclaven en steriele luchtfiltratie voor bioreactoren en fermentoren. Reinigen van steriele oppervlakken