(Inline vent) Filters voor Lucht / Gassen:

M-filter biedt een range aan luchtfiltratie producten van hydrofoob PTFE membraam. Deze filters zijn gevalideerd voor absolute bacteriële retentie en warmtebestendigheid en zijn ideaal voor steriele filtratie en lucht- en gasverwijdering.

De hydrofobe natuur van het PTFE membraam laat een efficiënte stroming van lucht/gas door zelfs wanneer aanhangend vocht het filter bevochtigd en de luchtstroom beperkt.

Deze filters zijn gevalideerd voor microbiële retentie door vloeibare bacteriële oefening overeenkomstig met ASTM F838-05 om een hogere mate van steriele zekerheid te bewerkstelligen onder erg vochtige omstandigheden voor kritische applicaties zoals bioreactoren en biofermentoren.

M-filter membraam filtercapsules zijn ontworpen met een lange levensduur en zijn geschikt voor verscheidene applicaties zoals steriele ontluchting van kweekvaten, bioreactoren, incubatoren en het autoclaven en steriliseren van lucht / gas voor de fermentoren en bioreactoren.

Product Key Features Type Diameter/size Applications
PTFE Inline Vent Filters Hydrofobisch Aseptivent TF 25mm
37mm
50mm
Ontluchten en steriele lucht filtratie voor kleine bioreactoren en fermentoren
PTFE Membrane Capsule Filters Hydrofobisch Aseptivent TF 1 Inch Ontluchting voor autoclaven en steriele luchtfiltratie voor bioreactoren en fermentoren. Reinigen van steriele oppervlakken
Special features
  • Hoge debieten
  • Hoge hittebestendigheid
  • Gelast (Geen lijm)
  • Licht van gewicht en zelfdragend
  • 100% integriteit getest
  • Total traceerbaarheid: Unieke markering op elk filter