AseptiVac

De AseptiVac is een vacuüm filter die je zo op zowel kunststof als glazen flessen kunt bevestigen door middel van een 45mm screw cap. Tevens bezit de pleated PES cartridge filter een gepatenteerd hydrofobisch vent filter waardoor je het filtreren kan pauzeren en herstarten zonder air lock. Dit is een unieke eigenschap en resulteert in een besparing van materiaal, tijd en arbeid.

Het grote filteroppervlakte (100cm2) in het apparaat met hoge flow en lage eiwitbinding zorgt ervoor dat er op zeer hoge snelheid gefiltreerd kan worden. Dit apparaat is specifiek ontworpen voor moeilijk te filtreren oplossingen voor de biofarmaceutische en life-science onderzoekslaboratoria. Het apparaat heeft nog meer voordelen met als belangrijkste de filtratietijd.

De kegelvormige filter cartridge maakt het mogelijk luchtbellen weg van het membraan te bewegen dit voorkomt membraan verstopping.

Het filter ontwerp maakt het mogelijk om een trechter zonder filter op het apparaat te bevestigen voor filtratie van kleine volumes.

E-Funnel-copy.gif

Toepassingen:
AseptiVac vacuüm filters vinden hun toepassing in cel expressie laboratoria en procesontwikkeling laboratoria in biofarmaceutische R&D voor steriele filtratie van:

- Buffers Cultuurmedia
- Serum Solutions
- Pure Sera

E-Funnel-copy.gif
E-Funnel-copy.gif
E-Funnel-copy.gif