Steripomp
Vereenvoudig uw audits met de modernste steriliteittest systeem op de markt

MDI Steripomp is een automatische peristaltische pompsysteem die een integraal onderdeel van het Stericheck gesloten steriliteittest systeem is. Deze is speciaal ontworpen voor het aseptisch overbrengen van steriele vloeistoffen uit hun containers naar de Stericheck canisters door een steriele buis.

De Steripomp biedt een speciaal ontworpen software in combinatie met een touch screen paneel bediening met de hulp van menuaanwijzingen voor gebruiksvriendelijke navigeren. Het biedt een handmatige en automatische bedrijfsstand en biedt een grote opslagruimte voor vrijwel onbeperkt aantal gebruikers SOP’s, die direct naar de boordcomputer worden gevoed.

Het heeft tevens een compact ontwerp voor het voorkomen van ongewenste lucht en turbulentie in afzuigkappen met laminaire stroming. De Steripomp is voorzien van een variabele snelheid super efficiënte aandrijfmotor, opvoerhoogte, monsterhouder en de Stericheck opvangbeker Holder cum Drain Tray. De kop van de pomp is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestigen van de buizen en wordt geleverd met een veiligheidsvoorziening die er automatisch voor zorgt dat de pomp stopt in geval van openen tijdens transport.

21 CFR part 11 compliance for data reliability and security

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Steripomp? Neem dan vrijblijvend contact met ons M-Filter.

E-Funnel-copy.gif